Τυρόπιτα με μέλι και κανέλα

Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά και ρίχνουμε τη φέτα που έχουμε τρίψει με τα χέρια μας.

Παίρνουμε κάθε φύλλο, το λαδώνουμε ελαφρώς και το κόβουμε με ένα μαχαίρι στη μέση.

Ρίχνουμε λίγη από τη γέμιση στο κάθε μισό από το φύλλο. Το τυλίγουμε ρολό και το στρίβουμε σαν σαλιγκάρι.
Κάνουμε το ίδιο για όλα τα φύλλα. Έχουμε έτσι 8 τυρόπιτες.

Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λαδάκι μας και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά τις τυρόπιτες μας και από τις δύο πλευρές.

Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει όλο το περιττό λάδι.

Σερβίρουμε με μπόλικο μέλι και κανέλα και τις απολαμβάνουμε ζεστές!

Μία συνταγή της misstasty.gr

  • 15''
  • 7

Υλικά

  • 4 φύλλα χειροποίητα
    2 αυγά
    400 γρ. περίπου φέτα
    Λίγο ελαιόλαδο για τα φύλλα
    Κανέλα σκόνη Alfa Katsifa
    Μέλι
    Ελαιόλαδο ή σπορέλαιο για τηγάνισμα
  • 15''
  • 7