Προφίλ
Εταιρίας

Η εταιρία «Γεώργιος Κατσίφας Α.Β.Ε.Ε.» ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Κατσίφα το 1962. Εισάγει, επεξεργάζεται και εμπορεύεται εκλεκτούς καφέδες και μια τεράστια ποικιλία μπαχαρικών και αρωματικών φυτών. Εδρεύει σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις στο 7ο χλμ Λάρισας – Φαλάνης. Η πολύχρονη παράδοσή μας στο χώρο των καφέδων και των μπαχαρικών σε συνδυασμό με το μεράκι, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό, μας καθιέρωσαν στην ελληνική αγορά ως όνομα συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας.

Η εταιρία μας διατηρεί σταθερές και πολύχρονες συνεργασίες με τους μεγαλύτερους εξαγωγικούς οίκους των χωρών παραγωγής καφέδων και μπαχαρικών παγκοσμίως, με αποτέλεσμα οι εισαγόμενες πρώτες ύλες μας να είναι πάντοτε εξαιρετικής ποιότητας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και απολύτως εναρμονισμένες με την κοινοτική και διεθνή νομοθεσία για την υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων. Επίσης η εταιρία μας προμηθεύεται τα αμιγώς ελληνικά προϊόντα (ρίγανη, τσάι βουνού κτλ) από έλληνες παραγωγούς, με συνεχή παρακολούθηση της παραγωγικής διαδικασίας, ώστε να εξασφαλιστούν οι αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας που επιθυμούμε.

Οι εξελιγμένες μέθοδοι επεξεργασίας και τυποποίησης, οι αδιάλειπτοι έλεγχοι ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγής, η άριστη τεχνογνωσία και οι συνεχείς επενδύσεις σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και σε εκπαίδευση προσωπικού, εγγυώνται ότι τα προϊόντα μας έχουν σταθερά απαράμιλλη ποιότητα. Επιπλέον από το 2002 έχουμε αναπτύξει και εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ΙSO 9001:2008 και Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων (HACCP) σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟT EN ISO 22000:2005.

Τα προϊόντα μας, είναι τυποποιημένα σε μια μεγάλη ποικιλία συσκευασιών και απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες της τροφικής αλυσίδας, με ειδικές συσκευασίες, όσο και στον τελικό καταναλωτή με συσκευασίες οικιακής χρήσης. Διαθέτουμε οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας εγγυάται συνεπή και άμεση εξυπηρέτηση.

Εξαιρετικά σημαντική είναι η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρίας μας στην Αμερική, Παναμά και Ευρώπη (Γερμανία, Ελβετία,Τσεχία,Πολωνία,Ιταλία, Αυστρία, Ουγγαρία, Κύπρος κ.α.). Εδώ και χρόνια έχουμε σταθερή παρουσία σε όλες τις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων (FANCY FOOD, PLMA, ANUGA, GULFOOD, SIAL, IFE, FOODEXPO, DETROP).