ΣΠΑΝΑΚΟΨΩΜΟ
Αυτήν την εποχή με τα άφθονα και τρυφερά φύλλα σπανάκι,μαγειρέψτε κάτι γρήγορο και νόστιμο .
Βασικό λαχανικό το σπανάκι για την διατροφή των παιδιών όμως τα περισσότερα το απεχθάνονται.
Κάντε λοιπόν μια γέμιση από φρέσκο σπανάκι ωμό,τριμμένο καλά με το χέρι με λίγο αλάτι Ιμαλαιων,αρωματίστε το με εκλεκτά μπαχαρικά από την συλλογή του AΛΦΑ ΚΑΤΣΙΦΑ (άνηθο,μουστάρδα σκόνη,πιπέρι μαύρο,φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι η κρεμμύδι σκόνη και ρίγανη ξερή) και κρυψτε το μεσα σε
λίγο ζυμάρι. Ζυμάρι ψωμιού η για πίτσα που ανοίγετε στρόγγυλο φύλλο με χερια και ελαιόλαδο.Στην μέση βάζουμε την γέμιση σπανάκι και διπλώνουμε την ζύμη επάνω στην γέμιση,γύρω-γυρω για να καλυφθει εντελώς.
Τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε για 45 λεπτά σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο.
60'
7
Υλικά
- Ζυμάρι
σπανάκι
άνιθο
μουστάρδα σκόνη
πιπέρι μαύρο
κρεμμύδι σκόνη
ρίγανη
60'
7