Σκορδόψωμο

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το φρέσκο βούτυρο, το αλάτι, το σκόρδο (πολτοποιημένο) ή, εναλλακτικά, το μίγμα για τζατζίκι Alfa Katsifa και το ελαιόλαδο και αλείφουμε κάθε φέτα ψωμιού με την σειρά. Στη συνέχεια, ψεκάζουμε απ' έξω το ψωμί με νερό και το τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 30 λεπτά.

από την Τερψιχόρη 

  • 35'
  • 5

Υλικά

  • - 1 ολόκληρο μπαγιάτικο ψωμί κομμένο σε μέτρια χονδρές φέτες
    - 4 σκελίδες σκόρδο ή μίγμα για τζατζίκι Alfa Katsifa
    - 150 γρ. φρέσκο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
    - 1 πρέζα αλάτι
    - 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 35'
  • 5