Ψητές πατάτες με μπαχαρικά

Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις κόβουμε σε χοντρές φέτες περίπου 1 εκατοστό. Τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν (λίγο πριν να είναι έτοιμες). Τις σουρώνουμε και αλείφουμε με ελαιόλαδο με τη βοήθεια ενός πινέλου. Τις πασπαλίζουμε με δενδρολίβανο ή θυμάρι και τις τελειώνουμε στο φούρνο στο γκριλ ή στα κάρβουνα μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

  • '

Υλικά

  • Πατάτες
    Δενδρολίβανο
    Θυμάρι
    Αλάτι
    Ελαιόλαδο

  • '