Peach Crisp
Καθαρίζουμε τα ροδάκινα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα μπαχαρικά και το corn flour και αφού τα ανακατέψουμε όλα μαζί, τα ρίχνουμε σε ένα βαθύ ταψί (αν είναι στρογγυλό να έχει διάμετρο 23 εκ. αν είναι ορθογώνιο να έχει διαστάσεις περίπου 20 x 20 x 7 εκ). Σε μια λεκάνη, βάζουμε όλα τα υλικά για την επικάλυψη και αφού τα ανακατέψουμε τα ρίχνουμε ομοιόμορφα πάνω από τα ροδάκινα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C για 45-50 λεπτά περίπου.
https://www.sintagespareas.gr/sintages/peach-crisp.html
'
Υλικά
- Επικάλυψη
165 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50 γρ. ζάχαρη
50 γρ. καστανή ζάχαρη
1 κουταλιά σούπας κανέλα
λίγο αλάτι
113 γρ. βούτυρο ανάλατο (κατευθείαν από το ψυγείο και κομμένο σε πολύ μικρά κομματάκια)
Γέμιση
800 γρ. ροδάκινα καθαρισμένα και κομμένα σε μικρά κομμάτια
65 γρ. καστανή ζάχαρη
1 κουταλιά σούπας κανέλα
1 κ.γ. μείγμα για γλυκά
2 κουταλιές σούπας corn flour
'