Μπριάμ Καλοκαιρινό

Βάζουμε σε ένα ταψί απλωτό τα κολοκυθάκια και τις πατάτες, κομμένα όλα σε ροδέλες
(τα κολοκυθάκια κατά προτίμηση τα βάζουμε με την φλουδα καλα πλυμενα).
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικα και ανακατεύουμε καλά.
Περιχύνουμε στο ταψί τα υλικά πάνω από τα κολοκυθάκια και τις πατάτες.
Ψήνουμε μια ώρα σε αέρα 185 βαθμούς κελσίου.
Συνοδεύουμε με τυρί φέτα η και ψητά λουκάνικα.

από την Τερψιχόρη

Υλικά:

4 κολοκυθάκια μέτρια
4 μεγάλες πατάτες
2 ποτήρια φρέσκια ντομάτα
2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
αλάτι
μαύρο πιπέρι
ρίγανη
κόκκινο πιπέρι
λίγη ζάχαρη
σκόρδο σκόνη
μισό ποτήρι ελαιόλαδο

Μαύρο Πιπέρι Αλεσμένο Φάκελο 500gr
Κόκκινο Πιπέρι Γλυκό Φάκελο 500gr
Ρίγανη Ελληνική Φάκελο  500gr
Σκόρδο Σκόνη ΠΕΤ βάζο 40gr

Εγγραφη

για τα πιο "νόστιμα" νέα μας!

Facebook

βρείτε μας @alfakatsifagr

Pinterest

ακολουθηστε μας @alfakatsifagr

espa 2014-2020