Κέικ πίτσας

Σε μια φόρμα κέικ στρώνουμε μπέικον στην βάση και στα τοιχώματα και το αφήνουμε να προεξέχει για να μπορέσουμε όταν γεμίσουμε την φόρμα να σκεπάσουμε την γέμιση. Βάζουμε το ψωμί σε κομμάτια, κομμένο με το χέρι μας. Ρίχνουμε κίτρινο τυρί τριμμένο και ζαμπόν σε λωρίδες και ανακατεύουμε ελαφριά με τα δάχτυλα.

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε 4 αυγά, μαύρο πιπέρι, μισό ποτήρι γάλα και περιχύνουμε τα ψωμιά. Κατόπιν τα σκεπάζουμε με το μπέικον. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, στο φούρνο, για 30 λεπτά.

από την Τερψιχόρη

  • 40'
  • 7

Υλικά

  • - Μπέικον
    - Κίτρινο τυρί (τριμμένο)
    - Ζαμπόν σε λωρίδες
    - 4 αυγά
    - Μαύρο πιπέρι
    - Μισό ποτήρι γάλα
    - Ψωμί σε κομμάτια
  • 40'
  • 7