Καλοκαιρινή Στραπατσάδα

από την Τερψιχόρη Αβραμιδου  http://ideart.design/category/Cuisine

Σοτάρουμε ελαφρά το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και ρίχνουμε την ντομάτα με τα μπαχαρικά να βράσει καλά.Σβήνουμε την φωτιά και σπάμε τα αυγά σε φωλιές μέσα στην σάλτσα.
Σκεπάζουμε για 5 λεπτά να βράσουν τα αυγά με τον αχνό.
Ρίχνουμε έχτρα πιπέρι.
Σ'αυτο το τεμπελοπαρασκευασμα,ολη την ευθύνη για νόστιμο αποτέλεσμα την έχει η φρεσκάδα από ολα τα υλικά. Εμείς προτείνουμε τα μπαχαρικά που θα χρησιμοποιηθούν να είναι ΑΛΦΑ ΚΑΤΣΙΦΑ οπωσδήποτε. Για όλα τα άλλα υλικά φροντίστε για την ίδια ποιότητα

  • 20'
  • 8

Υλικά

  • ελαιόλαδο
    φρέσκια τριμμένη ντομάτα
    κρεμμύδι ξερό
    αυγά
    ρίγανη-μαύρο πιπέρι-πάπρικα γλυκιά-αλάτι
  • 20'
  • 8