Φιλέτα γλώσσας με σπαράγγια και κρέμα λεμονιού
Βράζω λίγο τα σπαράγγια, τα σοτάρω στο βούτυρο. Μαρινάρω τα φιλέτα με αλάτι, πιπέρι, άνηθο. Τυλίγω 2-3 σπαράγγια μέσα σε κάθε γλώσσα και στερεώνω με οδοντογλυφίδα. Τα βάζω σε πιρέξ. Παίρνω το βούτυρο που είχα σοτάρει τα σπαράγγια και προσθέτω κρασί, λεμόνι, αλάτι και πιπέρι. Τα χτυπάω και περιχύνω τις γλώσσες. Ψήνω στους 200 βαθμούς 10-15 λεπτά. Αφού τις κατεβάσω από τη φωτιά, ρίχνω στο ζεστό ζουμί από το πιρέξ την κρέμα γάλακτος, προσθέτω λίγο άνηθο και περιχύνω τις γλώσσες.
'
Υλικά
10 φιλέτα γλώσσας
30 σπαράγγια
1/3 κούπας βούτυρο
1/3 κούπας λευκό κρασί
αλάτι
λευκό πιπέρι
2 κουταλάκια άνηθο
1/4 κούπας κρέμα γάλακτος
1/4 κούπας χυμό λεμονιού
'