Ελληνικός καφές με ταχίνι με κακάο

5'
4

Ρίχνουμε το νερό που μετρήσαμε στο φλιτζάνι που θα πιούμε τον καφέ μας στο μπρίκι. Τοποθετούμε το μπρίκι πάνω στην εστία μας σε μέτρια φωτιά.

Ρίχνουμε το 1 κουταλάκι του γλυκού ταχίνι με κακάο και ανακατεύουμε να λιώσει, σιγά σιγά για 1 λεπτό περίπου.

Προσθέτουμε τον ελληνικό καφέ στο μπρίκι μας και την κανέλα.

Ανακατεύουμε σιγά σιγά σε μέτρια πάντα φωτιά μέχρι να φουσκώσει ο καφές μας.

Ρίχνουμε στο φλιτζάνι μας και απολαμβάνουμε.

Μία συνταγή της misstasty.gr

Υλικά:

1 φλιτζάνι του καφέ νερό
1 κουτ. του γλυκού ταχίνι με κακάο
1 κουτ. του γλυκού ελληνικό καφέ Alfa Katsifa
¼ κουτ. του γλυκού κανέλα σε σκόνη Alfa Katsifa

Καφές Ελληνικός Φάκελο 500gr
Καφές Ελληνικός Φάκελο 100gr
Κανέλα Αλεσμένη Γυάλινο Βάζο 50gr

Εγγραφη

για τα πιο "νόστιμα" νέα μας!

Facebook

βρείτε μας @alfakatsifagr

Pinterest

ακολουθηστε μας @alfakatsifagr

espa 2014-2020