Δροσερό και Εύκολο Επιδόρπιο

από την Τερψιχόρη Αβραμιδου  http://ideart.design/category/Cuisine

Ανοίγουμε την κομπόστα και βάζουμε 3κσ ζωμό στα πολτοποιημένα μπισκότα μαζί με το μισό βούτυρο και δημιουργούμε μια πάστα που μοιράζουμε στα 8 μπολάκια.
Βάζουμε και από ένα βερίκοκο.
Κρατάμε ακόμη 7 βερίκοκα μισά για το τέλος.
Όλη την υπόλοιπη κονσέρβα την πολτοποιούμε με ράβδομπλέντερ μαζί με το μασκαρπόνε ,την άχνη ζάχαρη και 4 κς σκόνη ζελέ ροδάκινο.
Κάνουμε την κρέμα γάλακτος σαντιγί και την αναμιγνύουμε με το μείγμα της κομπόστας με απαλές κυκλικές κινήσεις.
Γεμίζουμε τα 8 μπολάκια και τέλος διακοσμούμε με ένα βερίκοκο/μπολ.
Πρέπει να μείνει στο ψυγείο 2 ώρες περίπου πριν το σερβίρισμα.

  • 150'
  • 6

Υλικά

  • -16 μπισκότα Μιράντα
    -200γρ μασκαρπόνε
    -100 γρ άχνη ζάχαρη
    -Μια κονσέρβα κομπόστα βερίκοκο 850γρ
    -100γρ.φρέσκο βούτυρο
    - 4 κς σκόνη ζελέ ροδάκινο
  • 150'
  • 6