Δροσερό και Εύκολο Επιδόρπιο
από την Τερψιχόρη Αβραμιδου http://ideart.design/category/Cuisine
Ανοίγουμε την κομπόστα και βάζουμε 3κσ ζωμό στα πολτοποιημένα μπισκότα μαζί με το μισό βούτυρο και δημιουργούμε μια πάστα που μοιράζουμε στα 8 μπολάκια.
Βάζουμε και από ένα βερίκοκο.
Κρατάμε ακόμη 7 βερίκοκα μισά για το τέλος.
Όλη την υπόλοιπη κονσέρβα την πολτοποιούμε με ράβδομπλέντερ μαζί με το μασκαρπόνε ,την άχνη ζάχαρη και 4 κς σκόνη ζελέ ροδάκινο.
Κάνουμε την κρέμα γάλακτος σαντιγί και την αναμιγνύουμε με το μείγμα της κομπόστας με απαλές κυκλικές κινήσεις.
Γεμίζουμε τα 8 μπολάκια και τέλος διακοσμούμε με ένα βερίκοκο/μπολ.
Πρέπει να μείνει στο ψυγείο 2 ώρες περίπου πριν το σερβίρισμα.
- 150'
- 6
Υλικά
- -16 μπισκότα Μιράντα
-200γρ μασκαρπόνε
-100 γρ άχνη ζάχαρη
-Μια κονσέρβα κομπόστα βερίκοκο 850γρ
-100γρ.φρέσκο βούτυρο
- 4 κς σκόνη ζελέ ροδάκινο
- 150'
- 6