Παντεσπάνι

Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά.
Ζεσταίνουμε την τοστιέρα και προτιμούμε να χρησιμοποιήσουμε τις χονδρές πλάκες για βαφλες ή ό,τι άλλες πλάκες έχουμε . 
Δεν θα χρειαστεί πάνω από 10 λεπτά για να ψηθούν όλες οι βάφλες - παντεσπάνι.

-Θα φουσκώσουν σίγουρα.
-Θα καλοψηθούν σίγουρα.
-Δεν θα χρειαστεί να χωριστεί σε φέτες το παντεσπάνι με κίνδυνο να σπάσει και το κυριότερο …
-Χρησιμοποιούνται αμέσως ως βάση για τούρτα ή παγωτό

Με αυτόν τον τρόπο ψησίματος μπορούμε να ψήσουμε και ένα απλο κέικ .
Χτυπάμε όλο το κέικ σε ένα δοχείο με καπάκι και είτε το ψήνουμε όλο, είτε ψήνουμε κάθε μέρα φρέσκιες μερίδες κέικ για τον καφέ και για το σχολείο.
Η ωμή ζύμη κέικ μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

από την Τερψιχόρη

  • 15'
  • 9

Υλικά

  • - 4 αυγά
    - 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
    - 1 + 1/2 κούπα αλεύρι
    - Φρέσκια βανίλια
    - 100 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
    - 1/4 κούπας κρέμα γάλακτος
    - 1/4 κούπας χυμό
    - 1/4 κούπας καλαμποκέλαιο
    - 1/2 κούπας ζάχαρη
  • 15'
  • 9