Ψωμί με μπύρα χωρίς αναμονή

Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε πρώτα το αλεύρι, το μπέικιν και το αλάτι και ανακατεύουμε με μια κουτάλα.

Κάνουμε μια λακκούβα με το χέρι μας στο κέντρο και εκεί ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά δηλαδή τη μπύρα όλη, το ελαιόλαδο και το μέλι (που πρέπει να είναι ρευστό).

Αρχίζουμε να ανακατεύουμε με τα χέρια μας. Ίσως χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο αλεύρι μέχρι να έχουμε μια μαλακιά ζύμη.

Αν θέλουμε αφήνουμε λίγο στην άκρη σκεπασμένη τη ζύμη.

Τοποθετούμε τη ζύμη μας σε ένα λαδωμένο ταψάκι (την απλώνουμε με τα χέρια μας να απλώσει) και ρίχνουμε στην επιφάνεια το σουσάμι και το μαυροσήσαμο.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 1 ώρα.

Θα έχουμε ένα μυρωδάτο ψωμί μπύρας!

Μία συνταγή της misstasty.gr

  • 20''
  • 8

Υλικά

  • 1 μπουκάλι μπύρα φρέσκια 330ml
    600 γρ περίπου αλεύρι που φουσκώνει
    2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
    1 κουτ. του γλυκού αλάτι
    1 κουτ. της σούπας μέλι
    1 κουτ. του γλυκού μπέικιν
    Σουσάμι  Alfa Katsifa
    Μαυροσήσαμο  Alfa Katsifa
  • 20''
  • 8