Γκόφρες για ένα μήνα

Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να γίνει αφράτη κρέμα.
Σταδιακά προσθέτουμε το βούτυρο με το αλεύρι και
τις βανίλιες και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα μείγμα.

Αφήνουμε το μείγμα σκεπασμένο με σελοφάν περίπου
μία ώρα ώστε να γίνει καλύτερη ενοποίηση των υλικών.

Το ψήσιμο διαρκεί περίπου μία ώρα σε βαφλιέρα σχήματος μαργαρίτα.
Για κάθε πάτημα - ψήσιμο στην βαφλιέρα βάζουμε στο κέντρο της πλάκας
μια μεγάλη κουταλιά από το μείγμα. Κλείνουμε την βαφλιέρα και κρατάμε
πατημένο το καπάκι για να μπορέσει το μείγμα να απλώσει σε όλες τις κυψέλες.
Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει το μείγμα.

Προαιρετικά σε Μπεν Μαρί έχουμε λιώσει λευκή και μαύρη κουβερτούρα.
Αφού χωρίσουμε την μαργαρίτα σε μερίδες - καρδούλες βουτάμε στην σοκολάτα
τις καρδούλες στα σημεία που θέλουμε να καλύψουμε.
Απο την Τερψιχόρη Αβραμίδου/IDEART.design

  • '

Υλικά

  • 10 αυγά
    1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    700γρ φρέσκο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
    700γρ ζάχαρη
    5 βανίλιες
  • '