Ελληνικός καφές με ταχίνι με κακάο

Ρίχνουμε το νερό που μετρήσαμε στο φλιτζάνι που θα πιούμε τον καφέ μας στο μπρίκι. Τοποθετούμε το μπρίκι πάνω στην εστία μας σε μέτρια φωτιά.

Ρίχνουμε το 1 κουταλάκι του γλυκού ταχίνι με κακάο και ανακατεύουμε να λιώσει, σιγά σιγά για 1 λεπτό περίπου.

Προσθέτουμε τον ελληνικό καφέ στο μπρίκι μας και την κανέλα.

Ανακατεύουμε σιγά σιγά σε μέτρια πάντα φωτιά μέχρι να φουσκώσει ο καφές μας.

Ρίχνουμε στο φλιτζάνι μας και απολαμβάνουμε.

Μία συνταγή της misstasty.gr

  • 5''
  • 4

Υλικά

  • 1 φλιτζάνι του καφέ νερό
    1 κουτ. του γλυκού ταχίνι με κακάο
    1 κουτ. του γλυκού ελληνικό καφέ Alfa Katsifa
    ¼ κουτ. του γλυκού κανέλα σε σκόνη Alfa Katsifa
  • 5''
  • 4