
Τα σνίτσελ είναι το αγαπημένο φαγητο των παιδιών.
Είναι σίγουρο ότι θα φαγωθούν από όλα τα παιδια και ακόμα ποιο σίγουρο είναι ότι τρώγονται και την επόμενη ΑΝ περισσέψουν.
Το τηγάνι επιβαρύνει αρνητικά την τροφική αξία του σνίτσελ γιαυτο δοκιμαστε εναλλακτικά το ψήσιμο στον φούρνο σε μια λαδόκολλά είτε ψεκάζοντας τα με ελαιόλαδο είτε όχι.
Ψήσιμο 10 λεπτά από την μια πλευρά και 10 λεπτά από την άλλη.
Στο παναρισμα μην ξεχάσετε να βάλετε αρκετο μαύρο φρεσκοτριμενο πιπέρι ‘’Alfa Katsifa’’.δίνει άλλη γεύση…….
(βραστη πατάτα με λεμονι και ωμο ελαιόλαδο είναι το τέλειο συνοδευτικο.
Στο Βρασιμο της πατάτας προσθέτουμε στο νερο του βρασμού Αλάτι Ιμαλαίων ‘’Alfa Katsifa’’)
Σύνδεσμος: