H ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ

Δημοσιεύτηκε - Τετάρτη - 17/1/2018
H ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ

Στις γιορτές …..πολύ κρέας πολύ ζάχαρη και λίπος.
Δώστε μια ανάσα στην διατροφή σας με την παραδοσιακή Ελληνική αθάνατη φασολάδα, με άφθονη πρωτεΐνη και φυτικές ίνες.
10 TIPS για ευκολία και τόνωση της γεύσης…..

-Από το βράδυ της προηγούμενης μουσκέψτε σε νερό τα φασολια ωμα.

-την επόμενη..Βρείτε δυο ώρες μεταπρωινές,υπομονή,ένα μπουκάλι κρασί και αφιερώστε τα στην μαγειρική.

-βράστε τα φασολια σε σιγανή φωτιά με άφθονο νερ, με όλα τα μυρωδικά(πιπέρι μαύρο-κόκκινο-σκόνη μουστάρδα-ρίγανη-σέλινο φύλλα και ρίζα)με το μισό λάδι και το μισό αλάτι.

-Σε ένα άλλο σκεύος χονδροκοψτε δυο μεγάλα κρεμμύδια κόκκινα και καραμελώστε τα με το άλλο μισό λάδι.

-στην συνεχεία και πάνω στα κρεμμύδια ρίξτε τα καρότα σε λεπτές φέτες

-μόλις μαραθούν τα καρότα ρίξτε και ένα ποτήρι ντομάτα κονκασε και σιγοβράστε μέχρι να σκουρύνει το χρώμα της ντομάτας.

-Με μια τρυπητή κουτάλα ψαρεύουμε και ρίχνουμε και τα βρασμένα φασόλια με το υπόλοιπο αλάτι .

-ρίχνουμε αρκετό ψιλοκομμένο μαϊντανό και όσο ζουμί από τον βρασμό των φασολιών χρειάζεται για να σκεπαστούν όλα τα υλικά. Δεν πετάμε το υπόλοιπο ,Ίσως χρειαστεί να προσθέσουμε αργότερα και άλλο.

-Σιγοβράζουμε να γίνει συνβραση.
Στην φασολάδα το κρασί δεν χρησιμοποιείται, βοηθά όμως την μαγείρισσα στην μακρόσυρτη παρασκευή της αφού το 10ο και βασικότερο TIP είναι το………

-ΣΙΓΑΝΟ ΒΡΑΣΙΜΟ.

Σύνδεσμος:
Τελευταια Νεα
espa 2014-2020