
1.Χρησιμοποιούμε μόνο φρέσκο ζωικό βούτυρο
2.Αναλογία φύλλου/βουτύρου 1000/250
3.Ψήνουμε σε μέτρια προς χαμηλή θερμοκρασία για 1,5 ώρα μεσαία σκάλα
4.Αναλογία φύλλο/ζάχαρη/νερο-1000/1200/1000-βασιμο σε ήπιο βρασμό για 20'αφου πάρει βράση
5.Κρύο ταψί -ζεστό σιρόπι
6.Δεν σκεπάζουμε πότε το ταψί όσο είναι ζεστό
7.σερβίρουμε την άλλη μέρα
8.ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ..ΚΑΝΕΛΑ-ΓΑΡΥΦΑΛΟ-ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΟΝΟ ΑΛΦΑ ΚΑΤΣΙΦΑ
9.Φρεσκοσπασμενα καρύδια ΠΑΝΤΑ
10.Φρέσκο κανταΐφι και φύλλα ΠΟΤΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ.
από την Τερψιχόρη http://ideart.design/category/Cuisine..
Σύνδεσμος: