Θρακιώτικο Πικάντικο Γιορτινο

180
8

Σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά το κρέας με το μισο λάδι αρκετή ώρα να ροδίσει από όλες τις πλευρές.
Αφού το χρώμα του κρέατος γίνει ρόδινο ρίχνουμε το ένα πράσο ψιλοκομμένο να ροδίσουν και αυτά μαζί με το αλάτι.
Προσθέτουμε δυο ποτήρια ζεστό νερό και το μαύρο πιπέρι
Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για μια ώρα περίπου.
Σε ένα άλλο σκευος σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά το λαχανο τουρσί με το υπόλοιπο μισο ελαιόλαδο και το άλλο ένα πράσο ψιλοκομμένο αρκετη ωρα να στεγνώσει εντελώς από τα υγρά.
Προσθέτουμε ένα ποτήρι ζεστό νερό και το κόκκινο πιπέρι.
Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για μιση ώρα περίπου.
Αναμιγνύουμε τις παρασκευές χωρίς πολύ ανακάτεμα και βαζουμε και τα φασόλια κονσερβα.Δινουμε μια τελευταία βραση.
Το καυτερο μπουκοβο είναι επιθυμητο αλλα και προαιρετικο.
Το μπουκοβο Alfa Katsifa είναι το ιδανικο σε γεύση και καυτερη γεύση.

Υλικά:

1 κιλό μπούτι χοιρινό σε μικρές μερίδες
2 μεγάλα πρασα
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι Alfa Katsifa
Κόκκινο πιπέρι Alfa Katsifa
Μισό ποτήρι ελαιόλαδο
1 κιλο λαχανο τουρσί ψιλοκομμενο,χωρις το ζουμί(το κρατάμε χώρια το ζουμί)
Μια κονσέρβα κόκκινα φασόλια καλα στραγγισμένα.

Μαύρο Πιπέρι Ολόκληρο Μύλος Γυάλινο Βάζο  40gr
Κόκκινο Πιπέρι Γλυκό Γυάλινο Βάζο 40gr
Αλάτι Ιμαλαΐων Ολόκληρο Γυάλινο Βάζο με μύλο άλεσης  100gr
Μπούκοβο Καυτερό Ολόκληρο ΠΕΤ Βάζο 350gr

Εγγραφη

για το πιο "νόστιμα" νέα μας!

Facebook

βρείτε μας @alfakatsifagr

Pinterest

ακολουθηστε μας @alfakatsifagr