Μανιτάρια πλευρώτους στη σχάρα

Πλένουμε προσεκτικά τα μανιτάρια μόνο από το λείο μέρος, ενώ ρίχνουμε την μαρινάδα από την άλλη πλευρά, με τις πτυχές.
Ψήνονται σε δυνατή φωτιά πρώτα από το λείο μέρος .
Σε μια πιατέλα έχουμε φρεσκοκομμένη πράσινη σαλάτα με την μισή μαρινάδα από τα μανιτάρια και ακομη λίγο ελαιόλαδο. Τοποθετούμε τα μανιτάρια μόλις ψηθούν επάνω στην ετοιμη σαλατα.
Σερβίρουμε αμέσως

από την Τερψιχόρη

  • 20'
  • 9

Υλικά

  • - Μανιτάρια πλευρώτους
    - 5 κ.σ. σόγια σως
    - 1 κ.σ. πετιμέζι
    - ½ φλιτζάνι τσαγιού καρύδια σε σκόνη
    - Λίγη σκόνη σκόρδου
    - Πιπέρι
    - Ρίγανη
    - Χυμός μισού λεμονιού
    - Ελαιόλαδο
  • 20'
  • 9