Κολοκυθόπιτα Express

Ψήσιμο 40 λεπτή σε 180 βαθμούς Κελσιου.

Κρυα η πίττα και κρυο και το σιρόπι.

  • '

Υλικά

  • 1 κιλο έτοιμη σφολιάτα.
    Για την γέμιση
    1κιλο κολοκύθα ραντισμένη
    100γρ.ζαχαρι
    100γρ.σουσαμι φρεσκοκαβουρδισμενο και ελαφρά στουμπισμένο.
    Κανέλα ‘’ALFA KATSIFA”
    Γαρίφαλο ‘’ALFA KATSIFA”
    -μια φρέσκια φυσική βανίλια ‘’ALFA KATSIFA”

    Για το σιρόπι
    400γρ.ζαχαρι
    350γρ.νερο.
    Βρασιμο σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά μετα την αρχή του βρασμού
  • '