Κολοκυθόπιτα Express
Ψήσιμο 40 λεπτή σε 180 βαθμούς Κελσιου.
Κρυα η πίττα και κρυο και το σιρόπι.
- '
Υλικά
- 1 κιλο έτοιμη σφολιάτα.
Για την γέμιση
1κιλο κολοκύθα ραντισμένη
100γρ.ζαχαρι
100γρ.σουσαμι φρεσκοκαβουρδισμενο και ελαφρά στουμπισμένο.
Κανέλα ‘’ALFA KATSIFA”
Γαρίφαλο ‘’ALFA KATSIFA”
-μια φρέσκια φυσική βανίλια ‘’ALFA KATSIFA”
Για το σιρόπι
400γρ.ζαχαρι
350γρ.νερο.
Βρασιμο σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά μετα την αρχή του βρασμού
- '