Cookies αμυγδάλου γεμιστά με κρέμα αμυγδάλου

Απο την Τερψιχόρη Αβραμίδου/IDEART.design

Εκτέλεση για τα Μπισκότα
Χτυπάμε στο μίξερ σε μεσαία ταχύτητα το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να γίνει μια λευκή αφράτη κρέμα. Βάζουμε ένα-ένα όλα τα υλικά, στο τέλος το αλεύρι φρεσκοκοσκινισμενο και ανακατεμένο με το Αλεύρι Αμυγδάλου.
Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακή χωρίς να κολάει στα χέρια. Την πλάθουμε όλη μαζί σε μια μπάλα, πατάμε στο κέντρο ώστε να γίνει επίπεδη , την καλύπτουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο μια ώρα να κρυώσει και ετοιμάζουμε την κρέμα αμυγδάλου.
Χωρίζουμε την ζύμη σε 60 μικρα μπαλάκια και τα πατάμε με τον πάτο ενος ποτηριού να γίνουν δίσκοι.
Ψήνουμε σε 180 βαθμούς Κελσίου με αέρα για 15 λεπτά.

Εκτέλεση για την Κρέμα Αμυγδάλου.

Χτυπάμε στο μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα το βούτυρο , μέχρι να γίνει αλοιφή.
Προσθέτουμε λίγο-λίγο όλα τα υπόλοιπα υλικά, διατηρώντας την ταχύτητα του μίξερ χαμηλά. Σκεπάζουμε την κρέμα αμυγδάλου με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο.

Βάζουμε την Κρέμα Αμυγδάλου σε ένα κορνέ και βαζουμε μια μικρη ποσότητα σε κάθε ένα απο τους μισούς δισκούς μπισκότων.
Ενώνουμε

  • 120'
  • 16

Υλικά

  • Υλικά για 30 διπλά Μπισκοτα.

    -250 γρ. Βούτυρο
    -250 γρ. Ζάχαρη.
    -5 γρ. Αλάτι.
    -10 γρ. Βανίλια.
    -85 γρ. Γάλα.
    -3 Αυγά.
    -8 γρ. μπέικιν παουντερ.
    -300 γρ. αλεύρι.
    -100 γρ. Αλεύρι Αμυγδάλου.
    -100 γρ.κορν φλαουρ
    -200 γρ. Κρέμα Αμυγδάλου

    Υλικά για Κρέμα Αμυγδάλου 200 γρ.-150 γρ. κρέμα ζαχαροπλαστικής(κρεμα στιγμης).
    -100 γρ. Ζάχαρη αχνή.
    -100 γρ. αμύγδαλο σκόνη.
    -100 γρ. Βούτυρο.
    -Λίγο ρούμι
    -Μισή κουταλιά σούπας κορν φλαουρ
     
  • 120'
  • 16