Σπιτική ρωσική σαλάτα

Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε τα κομματάκια πατάτας για 10 λεπτά μονα τους και για άλλα 5 λεπτά μαζί με τα ψιλοκομμένα τουρσάκια.
Στραγγίζουμε.
Σε ενα άλλο δοχείο αναμυγνύουμε απαλά όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με τα βρασμένα λαχανικά.
Διατηρείται στο ψυγείο φρέσκια,πολύ περισσότερο από τις έτοιμες σαλάτες,γιατί, τουλάχιστον γνωρίζετε ακριβως την ημέρα παραγωγής της

  • '

Υλικά

  • -Ενα σακουλάκι έτοιμα διάφορα τουρσάκια ψιλοκομμένα
    -Δύο μεγαλες πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε μικρούς κύβους
    -100γρ μαγιονέζα έτοιμη η μπορούμε να κάνουμε μόνες μας
    -100γρ πληρη κρεμα γάλακτος
    -50 γρ ελαιολαδο
    -Χυμό από ένα λεμόνι
    -Λιγο αλατι
  • '